Zij vertellen ons hun verhalen.

Uhm …. Of ik even een stukje wil schrijven voor op onze nieuwe website, want “dat kan jij altijd zo goed” en “jij bent eigenlijk de enige die vaak iets op LinkedIn zet” zeiden ze.

Ja maar wat dan? Dat ik toen ik ging solliciteren bij Mark en Henk na het gesprek in de auto keihard riep “wauw dit is leuk, dit wil ik!” En dat ik na een uurtje gebeld werd en zij tegen mij zeiden “wij willen met jou het avontuur aangaan Marieke”? En dat ik dus zo waanzinnig blij ben met de voor mij perfecte baan bij VLOWW!?

Of ga ik dit keer weer wat schrijven over alle mooie momenten met ons team samen, het plezier dat we hebben en de mooie resultaten die we met elkaar behalen?

Nee, vandaag wil ik graag alle kandidaten die we mogen ondersteunen eens beschrijven, want zij geven ons hun vertrouwen! Zij vertellen ons hun verhalen.
Wat zij meegemaakt hebben is soms grappig, bijzonder en vaak ook heel bizar!
En nee het is niet allemaal hun eigen schuld.
Soms overkomen dingen je en zit je zomaar zonder werk, zomaar een paar maanden of zelfs jaren op de bank. Omdat je toevallig de verkeerde mensen tegen kwam, omdat je ziek werd of omdat je nou eenmaal geen betere keuzes kon maken op het moment dat je een keuze moest maken of gewoon omdat het je nog niet zelfstandig is gelukt een mooie werkplek te vinden.

Wij van VLOWW! ervaren het als een compliment wanneer kandidaten hun leven aan ons vertellen, wanneer zij ons het vertrouwen geven hun verhaal te doen, wanneer zij met ons de stappen willen gaan zetten van huidige situatie naar doelsituatie. Dit zijn soms kleine, maar vaak ook grote en intense stappen. Vaak met een mooi resultaat. Soms met tranen, met frustratie, een lange adem, maar nog veel vaker met humor, een dikke lach, mooie gesprekken en uiteindelijk ook net zo vaak met een reguliere werkplek!

Wij willen graag dat onze kandidaten een succes verhaal kunnen ervaren. Vaak nadat velen te horen kregen dat zij dingen niet kunnen, dat zij altijd maar de boel vergooien, niets voor elkaar hebben gekregen zijn zij heel trots op het behalen van een diploma, het leren werken en het zelfstandig een inkomen generen.

Ikzelf, maar ik weet zeker dat ik ook namens al mijn collega’s kan spreken, ben waanzinnig blij dat ik, al is het soms maar een klein beetje, ondersteuning mag geven bij het proces van de kandidaten. En ik hoop dat ik bij elke casus, bij elke stap die een kandidaat mag maken, leer en ontwikkel en op die manier mensen mag blijven ondersteunen in hun zoektocht naar de voor hen perfecte baan!