Vloww Coaching

Vloww Coaching is een erkende re-integratie-, loopbaan- en Jobcoach-organisatie. Wij bieden trajecten voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wanneer de afstand naar werk nog te groot is, kan een specialistisch ambulant begeleider ondersteuning bieden rondom het wonen.
Wij ondersteunen werkzoekenden bij het vinden en houden van werk. Dit doen we door de inzet van arbeidstoeleiding, re-integratie, jobcoaching en het bieden van juiste loopbaanadvies.
We ondersteunen werkgevers bij jobcoaching, bij het vinden van werknemers en bij re-integratie. Samen met jou onderzoeken we de mogelijkheden en vertalen dit naar een haalbaar en realistisch doel. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van passende werkplekken, gesteund door ons netwerk en onze expertise. Samen met jou werken we stap voor stap naar dit doel.

Begeleiding bij het vinden van werk

Heb jij ‘afstand tot de arbeidsmarkt’? Zit je hoofd vol problemen en vragen waardoor het niet lukt werk te vinden of zelfs maar te zoeken? Vind je het moeilijk werk te vinden dat bij je past? Vloww Coaching is door het UWV erkend als reïntegratiebureau. Wij kunnen je op weg helpen.

Meer weten?

Heb je vragen over de dienstverlening van Vloww, wil je iemand aanmelden of heb je behoefte aan afstemming? Laat het ons weten!